Bulvių guliašas

Bulvių guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Agurkai, rauginti, 4 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 100 gramų
  • Česnakas, 3 vienetai
  • Sultinys, 2 stiklinės
  • Žalumynai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2014-10-18 18:54
Bulvių guliašas