Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys

Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Jautienos faršas, 0.5 kilogramo
  • Morkos, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai, lapai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vanduo, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Bulves perpjaukite per pusę ir išskaptuokite, kad tilptų mėsos įdaras.
Faršą sumaišykite su prieskoniais ir sutrintais česnakais.
Faršo pridėkite į bulvių puseles.
Bulves su įdaru sudėkite į puodą.
Susmulkintą svogūną ir sutarkuotas morkas pakepinkite aliejuje 2-3 minutes ir sudėkite ant bulvių.
Įmeskite lauro lapelį, įdėkite grietinės ir užpilkite karštu vandeniu.
Virkite apie 1 valandą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai

2018-01-28 13:31
O į faršą druskos nededat ir pipiriukų? Ar aš ne taip supratau gal.Kaip tik noriu gamint šį patiekalą
komentatorius
2016-08-09 17:03
Renata,labai logiskai darote
renata
2015-03-21 10:41
Egle aš visalaiką viską užpilu karštu vandeniu kad greičiau užvirtų
skanu,
2013-11-25 12:12
bet aš tas bulvykes keppu uždengtam folija inde. bulves prieš tai vos apverdu.
Egle
2013-10-14 15:16
Kodel karstu vandeniu uzpilt?Ar saltu netinka?