Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Jautienos faršas, 0.5 kilogramo
- Morkos, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, lapai, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vanduo, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:
Bulves perpjaukite per pusę ir išskaptuokite, kad tilptų mėsos įdaras.
Faršą sumaišykite su prieskoniais ir sutrintais česnakais.
Faršo pridėkite į bulvių puseles.
Bulves su įdaru sudėkite į puodą.
Susmulkintą svogūną ir sutarkuotas morkas pakepinkite aliejuje 2-3 minutes ir sudėkite ant bulvių.
Įmeskite lauro lapelį, įdėkite grietinės ir užpilkite karštu vandeniu.
Virkite apie 1 valandą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-09 17:03
Renata,labai logiskai darote
2015-03-21 10:41
Egle aš visalaiką viską užpilu karštu vandeniu kad greičiau užvirtų
2013-11-25 12:12
bet aš tas bulvykes keppu uždengtam folija inde. bulves prieš tai vos apverdu.
2013-10-14 15:16
Kodel karstu vandeniu uzpilt?Ar saltu netinka?
2018-01-28 13:31