Bulvių ir bruknių pyragėliai

Bulvių ir bruknių pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Bulvės, virtos, 250 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Bruknės, uogienė, 1 stiklinė
  • Juodasis šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Virtas bulves pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinius, sudėkite margariną, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, ir išminkykite tešlą.
Iš tešlos iškočiokite 4-5 mm storio lakštą. Prie jo krašto vienodu atstumu vieną nuo kito dėkite po šaukštelį bruknių uogienės. Užlenkite tešlos kraštą uždengdami uogienę ir užspauskite koldūnų formos pyragėlius. Kepkite 150-180° C temperatūros orkaitėje. Puoškite išlydytu šokoladu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai