Bulvių ir bruknių pyragėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Bulvės, virtos, 250 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Bruknės, uogienė, 1 stiklinė
- Juodasis šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Virtas bulves pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinius, sudėkite margariną, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, ir išminkykite tešlą.
Iš tešlos iškočiokite 4-5 mm storio lakštą. Prie jo krašto vienodu atstumu vieną nuo kito dėkite po šaukštelį bruknių uogienės. Užlenkite tešlos kraštą uždengdami uogienę ir užspauskite koldūnų formos pyragėlius. Kepkite 150-180° C temperatūros orkaitėje. Puoškite išlydytu šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai