Bulvių ir lašišos kukuliai

Bulvių ir lašišos kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 700 gramų
  • Lašiša, šviežia, 250 gramų
  • Džiūvėsėliai, 80 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Dižono garstyčios, 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, žemės riešutų, kepimui
  • Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskusti, išvirti ir nusunkti bulves.

  2. Svogūną, petražoles susmulkinti, nedideliais gabaliukais supjaustyti lašišą.

  3. Viską sudėti į indą , įpilti citrinų sulčių, acto įmušti kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti. Turi pasidaryti tirštas faršas.

  4. Tarp delnų suvolioti 16 rutuliukų.

  5. Į gilią lėkštę įmušti du kiaušinius, į kitą lėkštę suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kiekvieną kukulį pamirkyti kiaušinių plakinyje ir apvolioti džiūvėsiuose.

  6. Kepti gruzdintuvėje, kol kukuliai gražiai apskrus. Kukuliukus dėti ant virtuvinio rankšluosčio, kad nusiriebalintų. Patiekti karštus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai