Bulvių ir lašišos kukuliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 700 gramų
- Lašiša, šviežia, 250 gramų
- Džiūvėsėliai, 80 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Dižono garstyčios, 3 valgomieji šaukštai
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, žemės riešutų, kepimui
- Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nuskusti, išvirti ir nusunkti bulves.
Svogūną, petražoles susmulkinti, nedideliais gabaliukais supjaustyti lašišą.
Viską sudėti į indą , įpilti citrinų sulčių, acto įmušti kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti. Turi pasidaryti tirštas faršas.
Tarp delnų suvolioti 16 rutuliukų.
Į gilią lėkštę įmušti du kiaušinius, į kitą lėkštę suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kiekvieną kukulį pamirkyti kiaušinių plakinyje ir apvolioti džiūvėsiuose.
Kepti gruzdintuvėje, kol kukuliai gražiai apskrus. Kukuliukus dėti ant virtuvinio rankšluosčio, kad nusiriebalintų. Patiekti karštus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai