Bulvių ir mėsos sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, 750 mililitrų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grietinė, arba grietinėlė, 3 valgomieji šaukštai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Kiaulienos faršas, arba jautienos, 500 gramų
- Česnakas, 2 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Bulvės, 500 gramų
- Poras, 350 gramų
- Morkos, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Į puodą sudedame kiaulienos faršą, susmulkintą česnaką, svogūną, bulves, morkas, porus. Viską užpilame sultiniu, įmaišome prieskonių. Verdame 25 minutes.
Po to įmaišome grietinę, suberiame sutarkuotą sūrį. Gerai išmaišome. Sriubą verdame dar 1-2 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-11 13:12
kaiptik man! atrodo paprasta
2012-06-09 18:30
nėra tiksliai pasakyta, tai užpilti viską karštu sultiniu, ar tiesiog imest sultinį ir tada šaltu vandeniu, ir virti?
2011-12-24 22:46
Viriau sia sriubyte, tikrai skaniai gavosi
2011-11-23 16:24
dbr verdu sia sriubyte tuoj ragausiu manau kad bus skanu
2014-04-08 20:12