Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas

Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Miltai, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Muskatas, 1 žiupsnelis
  • Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius, pieną, majoneza VILNIUS, miltus, žiupsnelį druskos ir pipirų išplakti. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.

  2. Sviestą ištirpinti keptuvėje ir sudėti bulves, kepti 10 min .Svogūnus supjaustyti, pakepinti ant sviesto, sudėti ant bulvių keptuvėje ir dar trumpai pakepinti, užberti tarkuotu muskatu, druska, pipirais. Išmaišyti.

  3. Į kepimo indą sudėti masę ir užpilti kiaušinių ir miltų plakiniu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai