Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 200 mililitrų
- Miltai, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Bulvės, 1 kilogramas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 4 vienetai
- Muskatas, 1 žiupsnelis
- Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius, pieną, majoneza VILNIUS, miltus, žiupsnelį druskos ir pipirų išplakti. Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
Sviestą ištirpinti keptuvėje ir sudėti bulves, kepti 10 min .Svogūnus supjaustyti, pakepinti ant sviesto, sudėti ant bulvių keptuvėje ir dar trumpai pakepinti, užberti tarkuotu muskatu, druska, pipirais. Išmaišyti.
Į kepimo indą sudėti masę ir užpilti kiaušinių ir miltų plakiniu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai