Bulvių kamuoliukai

Bulvių kamuoliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, padažui
  • Druska, padažui
  • Pievagrybiai, padažui, 300 gramų
  • Agurkai, padažui, 1 vienetas
  • Pomidorai, padažui, 1 vienetas
  • Sviestas, padažui, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Majonezas, padažui, 5 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Džiūvėsėliai, 200 gramų
  • Aliejus, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Sutarkuojame bulves. Tada iš jų išspaudžiame visas sultis, pasilieka tik sausi tarkiai. Į tarkius dedame kiaulienos faršą (ruoškite taip kaip ruošiate kotletus, pagal savo receptą) iš jų padarome mažus kamuoliukus kartu sudėjus. Beje faršas dedamas kaip į cepelinus į vidų. Tuomet viską išvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejaus puode apie 7 minutes.

Padažui: viską susmulkiname. Majonezą sumaišome su vandeniu. Išverdame smulkintus mažais gabalėliais pievagrybius su grietine ir šlakeliu sviesto. Tada nustojus virti įdėti agurką su pomidorų, tik jau nuimti nuo viryklės, nes jie kartu išvirs.
Ir padažas paruoštas. Pasirinkti sau tinkamą druskos kiekį.

» Rašyti komentarą
» Komentarai