Bulvių košė su spirgais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Bulvės, nuoviras, 1 stiklinė
- Druska
- Bulvės, nuoviras, 1.5 kilogramo
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kiaulienos lašiniai, 300 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai