Bulvių „Pampuškos“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jogurtas, natūralus, 1 valgomasis šaukštas
- Mielės, 30 gramų
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Bulvės, virtos, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Bulves sutrinkite.
Į dubenėlį su bulvių koše sudėkite miltus, jogurtą, ištirpintas mieles, cukrų, druską, supilkite aliejų ir įmuškite kiaušinius.
Išminkykite.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius. Galima dėti įdaro: grybų, mėsos, daržovių ir t.t.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai pagels.
Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, iškepusius blynelius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-08 14:06
kaime krosnyje mociute kepdavo pampuskas .vietoj kvietiniu miltu dedavo avizinius ,maltus girnomis ir persijotus .labai skanios budavo .recepto nezinau .
2014-01-28 09:59
o bulves virtos ar sviezios
2013-09-20 21:07
O kiek blynu iseina pagal sia receptura?
2012-01-31 10:19
niam niam
2015-04-23 10:52