Bulvių „Pampuškos“

Bulvių „Pampuškos“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jogurtas, natūralus, 1 valgomasis šaukštas
  • Mielės, 30 gramų
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Bulvės, virtos, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Bulves sutrinkite.
Į dubenėlį su bulvių koše sudėkite miltus, jogurtą, ištirpintas mieles, cukrų, druską, supilkite aliejų ir įmuškite kiaušinius.
Išminkykite.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius. Galima dėti įdaro: grybų, mėsos, daržovių ir t.t.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai pagels.
Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, iškepusius blynelius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
neringa
2015-04-23 10:52
man jos i ceburekus primena
danguole
2014-12-08 14:06

kaime krosnyje mociute kepdavo pampuskas .vietoj kvietiniu miltu dedavo avizinius ,maltus girnomis ir persijotus .labai skanios budavo .recepto nezinau .
dalia
2014-01-28 09:59
o bulves virtos ar sviezios
kristina
2013-09-20 21:07
O kiek blynu iseina pagal sia receptura?
Severina
2012-01-31 10:19
niam niam