Bulvių pica

Bulvių pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Svogūnai, laiškai
  • Dešra, 200 gramų
  • Paprika, 1 vienetas
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Prieskoniai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves smulkiai sutarkuoti, įberti prieskonių ir supilti į formą. Kiaušinius išplakti su grietine bei miltais ir supilti ant bulvių. Dešrą ir papriką supjaustyti kubeliais, sutarkuoti sūrį, sukapoti svogūnų laiškus, supilti ant picos viršaus.

  2. Kepti iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 - 60 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2010-10-30 15:04
labai skanu reikia kepti 140 temperaturoje ir orkaite nustatyti is abieju pusiu kad keptu
laima
2010-10-30 15:00
skanus labai patiekalas,reikia kepti 140 temperaturoje ir nustatyti orkaite kad keptu is abieju pusiu tada gaunasi gerai
lina
2010-01-06 16:19
kazkaip nelabai skaniai man tos bulves gavosi...draugas tik paragavo, viena pati gavau suvalgyt
sporcmen
2009-12-29 17:23
ale tikrai galejo temperatura nurodyt
Anželika
2009-10-18 19:31
Aš pabandžiau, tikrai skanu ir nereikia kažkokių tai brangių ingredientų. Kepiau 170-200 temp.