Bulvių pjausniai

Bulvių pjausniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 12 vienetų
  • Duona, 2 riekės
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 4 valgomieji šaukštai
  • Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai