Bulvių pjausniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 12 vienetų
- Duona, 2 riekės
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 4 valgomieji šaukštai
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su svieste pakepintais duonos trupiniais, pienu, įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, miltų, susmulkintų petražolių lapelių. Ant miltais pabarstytos lentos masė iškočiojama 1 cm storio sluoksniu, išpjaunami apvalūs papločiai, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, apibarstomi džiūvėsėliais ir verdami taukuose. Tiekiami apibarstyti tarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai