Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Pienas, 200 mililitrų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Krapai
- Poras, 1 vienetas
- Bulvės, virtos, 10 vienetų
- Morkos, virtos, 2 vienetai
- Vištų kepenėlės, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Bulves, morkas nulupti ir sumalti per mėsmalę, įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišyti ir gražiai sudėti į kokią nors dubią formą ir palikti viduryje vietos kepenėlių įdarui. Kepenėles sumalti per mėsmalę, įdėti smulkintą česnaką, supilti pieną, sudėti smulkintus: porus, krapus, petražoles, viską pagardinti druska, pipirais.
Gerai išmaišyti ir supilti į paruoštą masę.
Kepti 200 C temperatūroje 50 min. Kai iškeps, orkaitę išjungti ir ten palikti ataušti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-03-24 19:48
Speju,kas per vienas tas anonimas
2009-03-21 16:13
niam niam kaip skaniai atrodo,noriu jau dabar ragaut!
2009-03-19 16:41
SUPER
2009-03-19 09:32
valgyt galima,nieko visai
2009-04-01 14:54
tikrai palaikau,kad skanu
o tau Žaneta,ačiū už recepta