Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis

Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Petražolės
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Krapai
  • Poras, 1 vienetas
  • Bulvės, virtos, 10 vienetų
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Vištų kepenėlės, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:

Bulves, morkas nulupti ir sumalti per mėsmalę, įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišyti ir gražiai sudėti į kokią nors dubią formą ir palikti viduryje vietos kepenėlių įdarui. Kepenėles sumalti per mėsmalę, įdėti smulkintą česnaką, supilti pieną, sudėti smulkintus: porus, krapus, petražoles, viską pagardinti druska, pipirais.
Gerai išmaišyti ir supilti į paruoštą masę.
Kepti 200 C temperatūroje 50 min. Kai iškeps, orkaitę išjungti ir ten palikti ataušti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kukte
2009-04-01 14:54
jei kas nemėgsta kepenėlių,prašom nerašyti čia
tikrai palaikau,kad skanu
o tau Žaneta,ačiū už recepta
žaneta
2009-03-24 19:48
Speju,kas per vienas tas anonimas
INDRA
2009-03-21 16:13
niam niam kaip skaniai atrodo,noriu jau dabar ragaut!
inga
2009-03-19 16:41
SUPER
ruta
2009-03-19 09:32
valgyt galima,nieko visai