Bulvių pyragėliai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 5 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Grybai, 200 gramų
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išvirtos, nusunktos bulvės sugrūdamos, į jas įberiama miltų, druskos, pridedama smulkiai supjaustyto bei aliejuje pakepinto svogūno ir gerai išmaišoma. Iš paruoštos tešlos padaromi vienodi paplotėliai, ant jų dedama po pusę šaukšto įdaro, kraštai užlenkiami, užspaudžiami ir padaromi pusmėnulių formos. Pyragėliai pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami svieste.
Įdarui: išvirti grybai smulkiai sukapojami, pakepinami svieste ir sumaišomi su pakepintu svogūnu, įbėrus pipirų, druskos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-05-17 14:51
O ka su gretine daryt?
2015-09-12 22:07
Gavosi neblogai.. tik ištižo ka reikia įdėti, kad netištų ?
2010-05-04 09:03
tai kur ta grietine det???
2009-10-06 12:43
BANDZIAU DARYTI TIK ,KAZKO DAR BUTU GALIMA INDETI I IDARA
2016-12-15 17:20