Bulvių pyragėliai su mėsa

Bulvių pyragėliai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 400 gramų
  • Sviestas, 20 gramų
  • Mėsa, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 60 mililitrų
  • Sultinys, 40 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą virtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais, sumaišyti su kapotu kiaušiniu. Kitą bulvių masės dalį sudėti ant viršaus, pabarstyti džiūvėsėliais, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti orkaitėje. Vietoj pyragėlių galima kepti pyragą. Įdarų galima paruošti įvairių: kopūstų, morkų, ryžių ir kiaušinių, grybų. Bulvių patiekalas paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dalia
2017-10-10 13:44
cia visai jie kepri keptuveje..
Vytayte
2016-09-26 21:08
Jei rasote ingridientus,tai ju nepamirskit isvardinti,tik ne gaminimo eigoje.
ass
2015-11-28 17:44
O virtą mėsą reikia kepti, kad trapi mėsa būtų, o nesuliptų, taip skaniau.
ass
2015-11-28 17:42
Prie ko čia tie miltai jums, jei recepte nepaminėta. Jų nereikia.
as
2014-06-27 13:09
trys virtos bulves ir i sauja telpantis virtos mesos gabaliukas,nejuokinkit zmoniu su tokiais receptais ir kam kepti virta mesa?