Bulvių pyragėliai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 400 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Mėsa, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 60 mililitrų
- Sultinys, 40 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Bulves išvirti su lupenomis. Virtas nulupti, sutrinti, atskiesti pienu, pasūdyti, įdėti truputį sviesto, įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti. Pusę bulvių masės dėti į sviestu pateptas formeles. Ant viršaus dėti mėsos įdarą: maltą virtą mėsą pakepinti keptuvėje su svogūnais, sumaišyti su kapotu kiaušiniu. Kitą bulvių masės dalį sudėti ant viršaus, pabarstyti džiūvėsėliais, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti orkaitėje. Vietoj pyragėlių galima kepti pyragą. Įdarų galima paruošti įvairių: kopūstų, morkų, ryžių ir kiaušinių, grybų. Bulvių patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-26 21:08
Jei rasote ingridientus,tai ju nepamirskit isvardinti,tik ne gaminimo eigoje.
2015-11-28 17:44
O virtą mėsą reikia kepti, kad trapi mėsa būtų, o nesuliptų, taip skaniau.
2015-11-28 17:42
Prie ko čia tie miltai jums, jei recepte nepaminėta. Jų nereikia.
2014-06-27 13:09
trys virtos bulves ir i sauja telpantis virtos mesos gabaliukas,nejuokinkit zmoniu su tokiais receptais ir kam kepti virta mesa?
2017-10-10 13:44