Bulvių vėdarai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 2 kilogramai
- Lašinukai , 200 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Žarnos vėdarams, 2 vienetai
- Druska, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai