Bulvių virtinukai su "Pesto" padažu

Bulvių virtinukai su "Pesto" padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Bulvės, virtos, 900 gramų
  • Kvietiniai miltai, 225 gramai
  • Sviestas
  • Kiaušiniai, plaktas, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Parmezano sūris, skustas, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:

Padažui papildomai reikės:
50 g šviežių baziliko lapų
1 didelė česnako skiltelė
2 šaukšteliai graikinių riešutų, smulkintų.
40 g permezano sūrio, smulkiai supjaustyto.

Iš virtų bulvių, miltų, kiaušinio, ištirpdyto sviesto, prieskonių ir kiaušinio pasigaminti tešlą, supjaustyti ją 2 cm kvadratėliais ir padėti į šaldytuvą 30 min.
Baziliką, supjaustytą labai smulkiai, sūrį, riešutus, aliejų ir česnaką sutrinti į košytę. Įdėti prieskonių pagal skonį.

Išvirti virtinukus verdančiame vandenyje 3-4 min. ištraukus šiek tiek pakepti 200 laipsnių orkaitėje, kad paskrustų ir tada apvoliojus padaže patiekti. Papuošti baziliko lapais ir stambiai tarkuotu Parmezano sūriu. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as2
2011-02-15 22:08
as kitaip darau pesto : i mikseri baziliko lapus,druskos,kedro riesutu,parmidziano,cesnako,miksuoji ir ant virtinuku dedi.poto dar uztarkuoji parmedziano.siaip skanu pesto ne tik su virtinukais bulviu ir su spageciais