Bulvių virtinukai su "Pesto" padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Bulvės, virtos, 900 gramų
- Kvietiniai miltai, 225 gramai
- Sviestas
- Kiaušiniai, plaktas, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Parmezano sūris, skustas, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Padažui papildomai reikės:
50 g šviežių baziliko lapų
1 didelė česnako skiltelė
2 šaukšteliai graikinių riešutų, smulkintų.
40 g permezano sūrio, smulkiai supjaustyto.
Iš virtų bulvių, miltų, kiaušinio, ištirpdyto sviesto, prieskonių ir kiaušinio pasigaminti tešlą, supjaustyti ją 2 cm kvadratėliais ir padėti į šaldytuvą 30 min.
Baziliką, supjaustytą labai smulkiai, sūrį, riešutus, aliejų ir česnaką sutrinti į košytę. Įdėti prieskonių pagal skonį.
Išvirti virtinukus verdančiame vandenyje 3-4 min. ištraukus šiek tiek pakepti 200 laipsnių orkaitėje, kad paskrustų ir tada apvoliojus padaže patiekti. Papuošti baziliko lapais ir stambiai tarkuotu Parmezano sūriu. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-15 22:08