Bulvytės fri
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, pailgos, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti maždaug 3 cm ilgio ir 0,5 cm pločio strypeliais. Supjaustytas gerai nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir kepti įkaitintuose riebaluose ar aliejuje vienu sluoksniu, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja. Išgriebtas laikyti karštai. Taip paruoštos bulvės tinka prie įvairių mėsos patiekalų, prie patiekalų iš paukštienos, vištos, įvairių suktinukų ir t.t. Šias traškančias bulves skanu valgyti ir su kefyru ar rūgusiu pienu, tinka prie įvairių lapinių salotų ir kitų daržovių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-19 09:06
Nesamonė
2014-12-14 16:51
net ne taip reikia daryti durniai jus
2014-10-20 18:47
Lohai kur aliejaus kiekis?
2014-04-10 18:49
o alieju kaitinti paprastoje keptuveje
2018-07-30 11:59