Burgundiškos pupelės
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šparaginės pupelės, 750 gramų
- Raudonas vynas, 100 mililitrų
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 125 gramai
- Morkos, 250 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-01-31 13:47