Burgundiškos pupelės

Burgundiškos pupelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, 750 gramų
  • Raudonas vynas, 100 mililitrų
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 125 gramai
  • Morkos, 250 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Žalumynai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gedas
2009-01-31 13:47
Labai graziai atrodo! Agytuk...