Buritos (burritos)

Buritos (burritos)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Sultinys, 1.5 stiklinės
  • Pomidorų padažas, 1 stiklinė
  • Apelsinai, žievelė, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Aitrioji paprika, konservuoti, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Tortilija, 8 vienetai
  • Kiauliena, išpjova, 900 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną pasūdykite, aptepkite aliejumi, įdėkite į indą ir įkiškite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
Pagaminkite padažą: Į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, apelsino žievelę, čili. Užvirkite ir virinkite pusė valandos, kol sultinys pradės tirštėti.
Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant labai silpnos ugnies.
Tortilas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos tortilos uždėkite pagamintos iš mėsos masės ir susukite.
Patiekite su guakamole (žr. meksikietiškus patiekalus), grietine ir troškintomis raudonomis pupelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
bezdas
2011-11-29 20:16
skanu skanu DDD
;D
2011-11-29 20:15
mldc belekaip
Kirke
2011-06-27 18:06
Aš irgi išbandžiau. Tai man mėsytės tikrai pasirodė daugoka, nors įvyniojau šiek tiek ir šviežio pomidoro. Kitą kartą manau bandyčiau įdėti ir pupelių į vidų.
O dėl apelsino žievės - tai atsižvelgdama į vieną čia esančių komentarų, įdėjau nedaug. Tai jei papuola "ant danties", tai skonis visai malonus, o siaip nieko baisiai neįtakojo. Pats padažiukas gavosi labai malonaus aštrumo
Ir dar vynioti juos man reikia išsitreniruot, kol kas nenusprendžiau net kuris būdas geresnis.
INGRIDA
2011-04-06 16:42
labai skanu as tik del skonio i padaza dar idejau smulkei pjaustita paprika o ant tortilijos apibarsciau mocarela suriu lb skanu
recepto autorei
2011-03-15 17:15
Kam sove i galva deti apelsino zievele i padaza?? Sugadino visa padaza.. fee.