Burokėlių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, 800 gramų
- Rauginti kopūstai, troškinti, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pupelės, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 1 valgomasis šaukštas
- Mėsa, virta, 250 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 50 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Krienai, padažas
Gaminimo instrukcija:
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai