Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Konservuotos pupelės, tamsios ar šviesios, mažos, 440 gramų
- Burokėliai, vidutinio dydžio, 2 vienetai
- Bulvės, vidutinio dydžio, 2 vienetai
- Rauginti agurkai, nedideli, 2 vienetai
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 0.5 vieneto
- Petražolės, susmulkintos, 1 sauja
- Druska, 3 žiupsneliai
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Saulėgrąžų aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!
» Rašyti komentarą