Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais

Burokėlių ir apelsinų sriuba  su šaldyto jogurto kubeliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 3 valgomieji šaukštai
  • Apelsinai, tarkuota žievelė, 1 vienetas
  • Sultinys, vištienos ar jautienos, 1 litras
  • Jogurtas, natūralus
  • Česnakas, skiltelės
  • Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
  • Čiobreliai, smulkinti, švieži, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, balzaminis
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Burokėliai, virti, 500 gramų
  • Apelsinų sultys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite jogurtą su smulkiai sukapotais česnakų laiškais, supilkite į ledukų formeles ir sušaldykite šaldiklyje.
Virtus burokėlius smulkiai sukapokite. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir, įbėrę druskos bei pipirų, pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, čiobrelius. Tada suberkite burokėlių kubelius, įpilkite acto, supilkite sultinį, apelsino sultis ir suberkite žieveles. Pavirinkite 10 min., nukelkite indą nuo ugnies ir viską sutrinkite trintuve. Tuomet įpilkite grietinėlės ir išpilstykite į lėkštes..
Į kiekvieną lėkštę įdėkite po kelis kubelius sušaldyto jogurto ir patiekite į stalą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gabija
2014-11-09 16:02
nenene