Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, virtų, 2 vienetai
- Rauginti kopūstai, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Actas
- Druska
- Malti juodieji pipirai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Burokėlius nulupame, sutarkuojame stambia tarka.
Raugintus kopūstus nuplauname po šaltu vandeniu, jei jie labai rūgštūs.
Burokėlius ir raugintus kopūstus sumaišome viename dubenyje, apšlakstome alyvuogių aliejumi, actu (pagal skonį). Pagardiname druska, pipirais, šiek tiek cukraus (pagal skonį).
» Rašyti komentarą