Burokėlių ir žirnelių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Marinuoti burokėliai, 1 vienetas
- Konservuoti žirneliai, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Svogūnų laiškai, 0.5 pundelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Bazilikas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka.
Svogūną ir jo laiškus supjaustyti kuo smulkiau.
Viską sudėti į dubenį ir suberti žirnelius. Įberti druskos. Įpilti aliejaus. Išmaišyti. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-03 00:25