Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
- Burokėliai, 1 vienetas
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Saulėgrąžos, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Krienai, 1 valgomasis šaukštas
- Špinatai, 1 sauja
Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus!
Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482