Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, 1 vienetas
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Saulėgrąžos, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Krienai, 1 valgomasis šaukštas
  • Špinatai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus!

Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai