Burokėlių kotletai

Burokėlių kotletai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, virti, 4 vienetai
  • Bulvės, 0.5 kilogramo
  • Vanduo, 0.25 stiklinės
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Aitrioji paprika, 0.5 vieneto
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti. Sumaišyti su smulkintu svogūnu ir čili.

  2. Burokėlius sutarkuoti. Truputį pasūdyti, išmaišyti. Burokėlius palikti 10 minučių, kad burokėliai išleistų sultis. Sultis nupilti ir burokėlius sumaišyti su bulvėmis. Formuoti kotetukus.

  3. Miltus išmaišyti šiltame vandenyje, kol taps vientisa skysta mase. Šis skystis sukabins kotletus, kad jie nebyrėtų kepami.

  4. Kiekvieną kotletuką mirkyti miltų vandenyje, tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus bent 30 minučių palaikyti šaldytuve.

  5. Kepti gerai įkaitintame aliejuje, prieš pat patiekiant.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Angelė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ona
2018-07-09 12:48
Ar burokai žali ar virti turi būti?