Burokėlių kotletai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, virti, 4 vienetai
- Bulvės, 0.5 kilogramo
- Vanduo, 0.25 stiklinės
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Aitrioji paprika, 0.5 vieneto
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti. Sumaišyti su smulkintu svogūnu ir čili.
Burokėlius sutarkuoti. Truputį pasūdyti, išmaišyti. Burokėlius palikti 10 minučių, kad burokėliai išleistų sultis. Sultis nupilti ir burokėlius sumaišyti su bulvėmis. Formuoti kotetukus.
Miltus išmaišyti šiltame vandenyje, kol taps vientisa skysta mase. Šis skystis sukabins kotletus, kad jie nebyrėtų kepami.
Kiekvieną kotletuką mirkyti miltų vandenyje, tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus bent 30 minučių palaikyti šaldytuve.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, prieš pat patiekiant.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-09 12:48