Burokėlių maltiniai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Burokėliai, 800 gramų
 - Sviestas, 60 gramų
 - Manų kruopos, 80 gramų
 - Džiūvėsėliai, 50 gramų
 - Grietinė, 100 gramų
 - Druska
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai