Burokėlių maltiniai

Burokėlių maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, 800 gramų
  • Sviestas, 60 gramų
  • Manų kruopos, 80 gramų
  • Džiūvėsėliai, 50 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai