Burokėlių mišrainė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, virti, 2 vienetai
- Silkė, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus
- Žalumynai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.
Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.
Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-05 16:50
Super
2024-09-01 21:31