Burokėlių mišrainė

Burokėlių mišrainė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, virti, 2 vienetai
  • Silkė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
  • Žalumynai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėliai nulupami, supjaustomi plonais griežinėliais.

  2. Silkė išmirkoma, nulupama, išrenkami kaulai, smulkiai sukapojama. Svogūnai supjaustomi griežineliais ir kepinami aliejuje. Kai svogūnai bus minkšti, sudedama paruošta silkė, suberiami kmynai dar kiek pakepinama.

  3. Ant burokėlių supilamos išspaustos citrinos sultys. Ant viršaus užpilami kepti svogūnai su silke. Lengvai išmaišoma įberiariant druskos ir cukraus pagal skonį. Viršus užbarstomas džiovintais salierų ar petražolių lapeliais.

Porcijų skaičius: 2
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julita
2013-08-05 16:50
Super