Burokėlių salotos su kriaušėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, dideli, virti, 1 vienetas
- Kriaušės, 1 vienetas
- Salotos, lapai, 4 vienetai
- Petražolės
- Cukrus, rudasis, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, padažui, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Actas, padažui, 0.5 valgomojo šaukšto
- Juodieji pipirai, malti, padažui
- Garstyčios, saldžios, padažui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Alyvuogių aliejus, padažui, 5 valgomieji šaukštai
- Sūris, feta arba pelėsinis, 50 gramų
- Kedro riešutai, riešutai (nebūtina)
Gaminimo instrukcija:
Salotų lapus įtiesiame į salotines.
Burokėlius ir kriaušes supjaustome, petražoles susmulkiname.
Sudedame burokėlius, kriaušes ir petražoles į salotines.
Iš acto, cukraus, druskos, pipirų, garstyčių, alyvuogių aliejaus užmaišome padažą.
Padažo užpilame ant salotų ir apibarstome smulkintu sūriu ir kedrų riešutais.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai