Burokėlių sriuba

Burokėlių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, dideli, 2 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sviestas, 20 gramų
  • Krapai, susmulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Grietinė
  • Sultinys, vištienos, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius supjaustyti kubeliais. Sutarkuoti morkas.
Svogūną sukapoti ir pakepinti keptuvėje (prieš tai keptuvėje ištirpiname sviestą).
Į puodą sudėti burokėlius, morkas, svogūnus, krapus, įberti prieskonių. Viską užpilti sultiniu ir virti apie 20 minučių.
Įdėti grietinės ir sutrinti su blenderiu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Svetlana
2019-11-21 17:16
Labas semain,Kia dar gyvenom Sovetu Lietuvoje, Klaipedos meste Buvo kavine lietuviska patekalu SODZIUS, mes po trenerociu eidavom ten valgyti cepelinu ir burokeliu sriuba. Jusu receptas panasus, bet na visai ka as eskau, ta Buvo skaniai rugstoka....Gal pas prisimena ta recepta.....