Burokėlių sriuba pradedantiems

Burokėlių sriuba pradedantiems
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, konservai, sriuba, 500 gramų
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Šią sriubą gali išsivirti ir visiškai nemokantys gaminti. Nusipirkite Kėdainių konservuotų barščių (būna burokėlių ar barščių sriuba, ukrainietiška sriuba ar kt.), bet ne paprastų marinuotų burokėlių. Į puodą įpilkite 1.5L vandens. Užvirinkite. Supilkite pjaustytas bulves ir konservuotus burokėlius. Pavirkite kol bulvės suminkštės, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Valgykite įdėję grietinės, su duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mainas
2010-11-23 15:15
Kedainiu produktai BE jokjiu konservantu ar e621. Pasidomekite, po to rasinekite nesamones,
(anonimas)
2010-11-23 13:50
vaje koks siaubas
Neimis
2010-10-20 17:48
pamirsau pridurti. Jei butu koncervuoto sliaupo, manau irgi butu skanus ] juk is kedainiu
Neimis
2010-10-20 17:46
Glutamatas (E621) visiems patinka.. Ir nesvarbu ar Lietuvoj, ar Ispanijoj, ar Anglijoj.. skanaus, draugai! ]
Daina
2010-08-24 18:13
jau ragavau be to reikia acto