Cake pops‘ai

Cake pops‘ai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šokoladinis pyragas, 300 gramų
  • Šokoladinis sviestinis kremas, 2 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, 250 gramų
  • Cukriniai pabarstukai, 1 žiupsnelis
  • Iešmeliai, 12 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrupinti šokoladinį pyragą.
    Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
    Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
    Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
    Išlydyti šokoladą.

  2. Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
    Pakartoti su visais pagaliukais.
    Palikti kelioms minutėms.
    Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
    Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai