Čanachai su čiobreliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 0.5 kilogramo
- Bulvės, 4 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Grietinė, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Pomidorų padažas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Čiobreliai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Mėsa supjaustoma nedideliais gabaliukais. Juos šiek tiek apkepti. Morkas ir bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti žiedeliais.
Viską sudėti į čanachines. Geriausias eiliškumas toks: ant dugno mėsa, ant jos – svogūnai, tada - morkos ir ant jų bulvės. Įdėti druskos, pipirų. Įpilti vandens, kad vos vos apsemtų bulves. Jeigu produktų prisidės pilpa pilna čanachinė, vandens pikti mažiau, nes pradės pro kraštus veržtis, geriau kepimo eigoje įpikti šaukštą kitą. Uždėti po vieną dvi čiobrelio šakeles.
Kepti iki 180 - 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Baigiant - uždėti (po šaukštelį) grietinę ir pomidorų padažą ir, išjungus orkaitę, palikti dar šiek tiek pakepti. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai