Čeburėkai

Čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 500 mililitrų
  • Miltai, 800 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiauliena, faršas, įdarui, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sultinys, 150 mililitrų
  • Druska, 0.5 žiupsnelio
  • Pipirai, 0.5 žiupsnelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Soda nugesinama su kefyru.
    Į dubenį supilami miltai, kefyras, įberiama druskos ir užminkoma tešla. Tešla uždengiama ir paliekama 15 - 20 minučių pastovėti.

  2. Paruošiamas čeburėkų įdaras: kiaulienos faršas sumaišomas su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Įpilama mėsos sultinio ir gerai išmaišoma.

  3. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojamas 2 - 2,5 milimetrų storio tešlos lakštas ir išspaudžiami 15 - 20 centimetrų skersmens apskritimai.
    Į kiekvieną apskritimą dedama po šaukštą mėsos įdaro, perlenkiama, užspaudžiami kraštai.

  4. Kepame aliejuje, ant mažos ugnies, iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Milda
2019-10-26 22:06
Super labai skanus gavosi
Onute
2019-09-06 11:36
Einu kept
Emilija
2018-11-10 21:17
Tai saunu
Jurate
2018-04-11 20:11
Labai labai skanus as juos gal jau 10m kepu ir visi pirstukus laizosi
Lana
2018-03-11 13:06
Ačiu.