Čeburėkai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kefyras, 500 mililitrų
 - Miltai, 800 gramų
 - Soda, 1 arbatinis šaukštelis
 - Kiauliena, faršas, įdarui, 500 gramų
 - Svogūnai, 1 vienetas
 - Sultinys, 150 mililitrų
 - Druska, 0.5 žiupsnelio
 - Pipirai, 0.5 žiupsnelio
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 15
                                        
                    Soda nugesinama su kefyru.
Į dubenį supilami miltai, kefyras, įberiama druskos ir užminkoma tešla. Tešla uždengiama ir paliekama 15 - 20 minučių pastovėti.Paruošiamas čeburėkų įdaras: kiaulienos faršas sumaišomas su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Įpilama mėsos sultinio ir gerai išmaišoma.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojamas 2 - 2,5 milimetrų storio tešlos lakštas ir išspaudžiami 15 - 20 centimetrų skersmens apskritimai.
Į kiekvieną apskritimą dedama po šaukštą mėsos įdaro, perlenkiama, užspaudžiami kraštai.Kepame aliejuje, ant mažos ugnies, iš abiejų pusių.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2019-09-06 11:36
Einu kept
                    2018-11-10 21:17
Tai saunu
                    2018-04-11 20:11
Labai labai skanus as juos gal jau 10m kepu ir visi pirstukus laizosi
                    2018-03-11 13:06
Ačiu.
                    
2019-10-26 22:06