Čeburėkai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kefyras, 500 mililitrų
- Miltai, 800 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiauliena, faršas, įdarui, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sultinys, 150 mililitrų
- Druska, 0.5 žiupsnelio
- Pipirai, 0.5 žiupsnelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Soda nugesinama su kefyru.
Į dubenį supilami miltai, kefyras, įberiama druskos ir užminkoma tešla. Tešla uždengiama ir paliekama 15 - 20 minučių pastovėti.Paruošiamas čeburėkų įdaras: kiaulienos faršas sumaišomas su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Įpilama mėsos sultinio ir gerai išmaišoma.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojamas 2 - 2,5 milimetrų storio tešlos lakštas ir išspaudžiami 15 - 20 centimetrų skersmens apskritimai.
Į kiekvieną apskritimą dedama po šaukštą mėsos įdaro, perlenkiama, užspaudžiami kraštai.Kepame aliejuje, ant mažos ugnies, iš abiejų pusių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-09-06 11:36
Einu kept
2018-11-10 21:17
Tai saunu
2018-04-11 20:11
Labai labai skanus as juos gal jau 10m kepu ir visi pirstukus laizosi
2018-03-11 13:06
Ačiu.
2019-10-26 22:06