Čeburekai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Alus, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, kiek reikės
Gaminimo instrukcija:
Įdaras:
Grybai – 250 g
Prieskoniai (kokie patinka)
Sūris
Grybus susmulkinti ir kepti ant stiprios ugnies – tada bus mažai skysčio, ar net visai nebus. Pagardinti prieskoniais. Palikti kad atšaltu.
Sutarkuoti sūri.
Tešlai sumaišom alų su miltais. Miltų reikės tiek, kad tešlą galima būtu iškočioti. Storis apie 0,5 cm. Išspausti apskritimus – mano 16 cm.
Toliau dėti grybų įdaro, pabarstyti sūrio, sulenkti ir užspausti atsargiai pirštais. Kraštą pagražinam šakute.
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinti aliejų, dėti čeburekus ir apkepti iš abiejų pusių.
Atsargiai išimti ir sudėti į lėkštę arba kitą indą, uždengti ir taip palikti – čeburekai bus minkštesni.
Iš tokio kiekio produktų gavosi 4 čeburekai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-31 00:54
Labai sudomino , bandysiu ragauti
2014-10-13 18:20
gavosi skaniai (su mėsa). Su grybais neskanu
2014-08-21 20:03
koks cia ciaburekas, is nuotraukos bulkute su grybais
2014-01-29 17:11
Teslai tik alaus ir miltu?? Geras...bandysiu
2017-04-29 00:29