Čeburėkai su vištienos faršu

Čeburėkai su vištienos faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, faršas, 500 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Druska
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kefyras, 50 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1. Gerai ištrinti varškę, galima ir per sėtelį. Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda ir įpilti šiek tiek aliejaus.

  2. 2. Berti miltus ir maišyti kol minkysis ir taip pat nebelips prie rankų.

  3. 3. Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti norimą formą čeburėkams.

  4. 4. Į vištienos faršą sudėti smulkintus svogūnus, druskos, prieskonių ir pipirų pagal jūsų skonį.

  5. 5. Tada faršą dėti į iškočiotą tešlos formą, gražiai užspausti ir kepti aliejuje.
    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolanta
2018-01-04 00:22
Aš nepilu aliejaus į tešlą ir krefiro su soda,o su miltais issijoju,gaunasi nerealiai skanūs čeburekai.
Valda
2017-05-16 21:06
Kiek kvietinių miltų ?
Brigita
2016-11-06 03:13
Ka reiškia nu gesinti soda?
......
2016-07-06 18:54
Tokius kepdavau orkaitėje.irgi gerai.mažiau riebalų.
Tomas
2016-03-01 15:08
Pirmą kartą gaminau ir gavosi nerealaus skonio!