Čeburėkai su vištienos faršu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, faršas, 500 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kefyras, 50 mililitrų
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
1. Gerai ištrinti varškę, galima ir per sėtelį. Sudėti kiaušinius, supilti kefyrą su nugesinta soda ir įpilti šiek tiek aliejaus.
2. Berti miltus ir maišyti kol minkysis ir taip pat nebelips prie rankų.
3. Padalinti tešlą į dalis ir iškočioti norimą formą čeburėkams.
4. Į vištienos faršą sudėti smulkintus svogūnus, druskos, prieskonių ir pipirų pagal jūsų skonį.
5. Tada faršą dėti į iškočiotą tešlos formą, gražiai užspausti ir kepti aliejuje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-06 03:13
Ka reiškia nu gesinti soda?
2016-07-06 18:54
Tokius kepdavau orkaitėje.irgi gerai.mažiau riebalų.
2016-03-01 15:08
Pirmą kartą gaminau ir gavosi nerealaus skonio!
2016-01-13 23:19
bandysiu pasigaminti...
2017-05-16 21:06