Čekiški bulviniai blynai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Bulvės, 4 vienetai
 - Kiaušiniai, 1 vienetas
 - Pienas, 0.25 stiklinės
 - Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
 - Česnakas, 1 skiltelė
 - Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
 - Druska
 - Kvapieji pipirai
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Nuskuskite bulves ir sutarkuokite: dalį smulkia, dalį stambia trintuve. Įkaitinkite pieną. Nupilkite skystį nuo bulvių ir sudėkite jas į didelį dubenį. Užpilkite verdančiu pienu ir gerai išmaišykite. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į gautą mišinį. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Turėtų būti gana tirštas mišinys. Įpilkite pieno, jei jis per tirštas, įberkite miltų - jei per skystas. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Formuokite didelius blynus apie 1 cm storio ir 17-18 cm skersmens. Kepkite iki auksinės spalvos. Leiskite aliejui nuvarvėti ant popierinių rankšluosčių.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-10-01 12:18
Čekai i šiuos blynus dar beria mairuno prieskonio...bet musu lietuviški bulviniai blynai daug skanesni (y)  
                    
2017-10-11 21:12