Cepelinai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos faršas, iš Ilzenbergo dvaro ūkio, 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Bulvės, iš Ilzenbergo dvaro ūkio, 2 kilogramai
- Krakmolas
- Lašinukai , 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grietinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
5 bulves išverdame ir sumalame mėsmale. Likusias sutarkuojame ir išsunkiame. Virtas bulves dedame į jau išsunktą bulvių masę, sudedame krakmolą ir trupučiuką pasūdome. Gerai išminkome.
Į maltą jautieną dedame norimus prieskonius pagal skonį, česnako skiltelę ir smulkiai pjaustytą svogūną. Gerai išminkome.
Formuojame norimo dydžio cepelinus. Juos dedame į puodą su verdančiu, pasūdytu vandeniu. Verdame apie 20 minučių.
Padažui lašinukus supjaustome smulkiai ir kepiname ant keptuvės. Kai spirgučiai gražiai apkepa dedame smulkiai pjaustytą svogūną ir pakepiname.
Cepelinus patiekiame su spirgučių padažu ir grietine. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-07-09 20:07