Cepelinai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, jautiena ir kiauliena, 200 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Bulvės, virtos, 3 vienetai
- Bulvės, žalios, 1 kilogramas
- Druska
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite. Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite ir sudėkite į išsunktas sutarkuotas bulves. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Mėsą sumalkite, įdėkite pakepintų riebaluose svogūnų, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį mėsos įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną. Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15- 20 min.
Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite kol pagels, po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs. Druskos dėti pagal skonį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-18 14:09
Cepelinai tokie skanus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niam niam! oku2:
Niam niam! oku2:
2012-07-03 01:44
Sveikučiai štai receptukas,pagal kurį atsiskaičiau technologijų egzaminą ir gavau 10) pabandykit ir jūs,manau,nenusivilsit
Cepelinai-tinginukai:
žalias bulves sutarkuoti burokine tarka,svogūna pakepinti.Tuomet faršą,pakepintą svoguną,druską.pipirus(jei qeikia kiaušinį,kad labiau suliptų) sudėti į tarkius,sumaišyti.Suformuoti ovalios formos cepelinus,dėti į riebalais išteptą kepimo skardą ir kepti orkaitėje apie 25-35min
Cepelinai-tinginukai:
žalias bulves sutarkuoti burokine tarka,svogūna pakepinti.Tuomet faršą,pakepintą svoguną,druską.pipirus(jei qeikia kiaušinį,kad labiau suliptų) sudėti į tarkius,sumaišyti.Suformuoti ovalios formos cepelinus,dėti į riebalais išteptą kepimo skardą ir kepti orkaitėje apie 25-35min
2012-01-07 19:49
O man skaniau i cepelinus deti pakepinta farsa su svogunais. Nebuna toks mesos gumuliukas o palaida mesyte. Niam niam
2011-11-11 22:47
nu vat cia tai patiekalas ir sotu,ir skanu,uztenka ir kitai dienai
2013-03-11 13:36