Česnakinė duona
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
- Margarinas, 0.5 stiklinės
- Mielės, 50 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Varškė, 0.5 kilogramo
- Česnakas, laiškai
Gaminimo instrukcija:
Mieles sumaišykite su 0,5 šaukštelio cukraus, šiltu pienu bei šaukštu miltų. Palikite šiltoje vietoje.
Persijotus miltus pilkite į dubenį, supilkite likusį pieną, kiaušinius, ištirpintą margariną ir mieles. Tešlą minkykite, kol nebelimpa prie rankų.
Varškę sutrinkite su druska, pipirais ir smulkintais česnakiniais laiškais. Jei masė nėra pakankamai vientisa, galima pridėti grietinės.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, į centrą dėkite varškės įdarą, bet kraštus palikite švarius, susukite ir kraštus užlipdykite. Aptepkite aliejumi, dėkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai