Česnakinė duona su petražolėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mielės, 10 gramų
- Vanduo, šiltas, 240 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolės, 2 saujos
- Česnakas, 8 skiltelės
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vandenyje ištirpinti cukrų ir druską, sudėti mieles. Suberti miltus ir išminkyti.
Gerai išminkytą tešlą palikti uždengus rankšluosčiu 2 valandoms.
Po to tešlą padalinti į 4 dalis. Kiekvieną tešlos gabaliuką iškočioti.
Sviestą, kambario temperatūros, išmaišyti su sugrūstomis česnako skiltelėmis ir susmulkintomis petražolėmis.
Tešlos lakštus ištepti sviesto ir petražolių mišiniu, viso mišinio nesutepti. Tešlą aptepti reikės 3 kartus. Sulankstyti kaip parodyta nuotraukose.
Kepti iki 220 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai