Česnakinės čili krevetės "Firminės"

Česnakinės čili krevetės "Firminės"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krevetės be kevalo, šaldytos Tigrinių krevečių uodegėlės, 400 gramų
  • Česnakas, 1 vienetas
  • Aitrioji paprika, 2 gramai
  • Druska, 1 gramas
  • Alyvuogių aliejus, 20 gramų
  • Duona, Ciabatta; Pranc. batonas, paprastas batonas ar bet kuri kita balta duona
Gaminimo instrukcija:

Tai pats skaniausia ir paprasčiausias krevečių paruošimo būdas mėgstantiems aštresnio maisto ;)

Česnakus susmulkiname blenderio pagalba ir pakepiname ant įkaitinto alyvuogių aliejaus, suberiame ŠALDYTAS (su glazūra) krevetes, sumažiname ugnį ir uždengią dangčiu patroškiname 2 minutes. Tuomet suberiame druską ir čili pipirus - troškiname dar pora minučių, kol krevetes visiškai atitirps ir susidarys sultinys :)
Paruoštas krevetes (kartu su sultiniu) padaliname į dvi dalis ir tiekiame su balta duonele. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zivile
2016-07-27 08:03
Superinis, lengvas, bet sotus receptas! Labiausiai patiko, kad greitai paruosiamas, be majonezo, ir labai skanus. As dar spaudziau siek tiek citrinos jau isdejus i lekstes.