Česnakinės čili krevetės "Firminės"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krevetės be kevalo, šaldytos Tigrinių krevečių uodegėlės, 400 gramų
- Česnakas, 1 vienetas
- Aitrioji paprika, 2 gramai
- Druska, 1 gramas
- Alyvuogių aliejus, 20 gramų
- Duona, Ciabatta; Pranc. batonas, paprastas batonas ar bet kuri kita balta duona
Gaminimo instrukcija:
Tai pats skaniausia ir paprasčiausias krevečių paruošimo būdas mėgstantiems aštresnio maisto ;)
Česnakus susmulkiname blenderio pagalba ir pakepiname ant įkaitinto alyvuogių aliejaus, suberiame ŠALDYTAS (su glazūra) krevetes, sumažiname ugnį ir uždengią dangčiu patroškiname 2 minutes. Tuomet suberiame druską ir čili pipirus - troškiname dar pora minučių, kol krevetes visiškai atitirps ir susidarys sultinys :)
Paruoštas krevetes (kartu su sultiniu) padaliname į dvi dalis ir tiekiame su balta duonele. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-07-27 08:03