Česnakų padažas keptai vištienai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Actas, 10 gramų
 - Česnakas, skiltelės, 4 vienetai
 - Vanduo, 80 gramų
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Česnakas smulkiai supjaustomas ir išmaišomas skiestame acte (skiesti pagal skonį, turi būti rūgštoka). Padažą užpilti ant orkaitėje keptos vištienos, taip pat papildomai tiekti padažinėje papildomam užpylimui bevalgant.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2010-04-23 20:15
niamu niamu su keptais vistu sparneliais,tiesiog daug smulkinto cesnako ciupsnelis druskos sutrinu kad issiskirtu cesnaku sultys tada acto bent man patinka labai rugsciai ir karsto vandens,merkiam sparnelius ir valgom...pasaka 
                    
2010-04-23 21:06