Česnakų padažas keptai vištienai

Česnakų padažas keptai vištienai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Actas, 10 gramų
  • Česnakas, skiltelės, 4 vienetai
  • Vanduo, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:

Česnakas smulkiai supjaustomas ir išmaišomas skiestame acte (skiesti pagal skonį, turi būti rūgštoka). Padažą užpilti ant orkaitėje keptos vištienos, taip pat papildomai tiekti padažinėje papildomam užpylimui bevalgant.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
liu
2010-04-23 21:06
idomus variantas.
Lorena
2010-04-23 20:15
niamu niamu su keptais vistu sparneliais,tiesiog daug smulkinto cesnako ciupsnelis druskos sutrinu kad issiskirtu cesnaku sultys tada acto bent man patinka labai rugsciai ir karsto vandens,merkiam sparnelius ir valgom...pasaka