Cezario salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salotos, Iceberg, 1 gūželė
- Svogūnai, mėlynieji, 2 galvos
- Pomidorai, 1 galva
- Alyvuogės, 2 saujos
- Sūris, kietasis, 4 valgomieji šaukštai
- Vištienos filė, 4 vienetai
- Majonezas, 360 mililitrų
- Vanduo, 50 mililitrų
- Padažas, Volčesterio, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Actas, baltojo vyno, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, 4 skiltelės
- Sūris, kietasis, 2 valgomieji šaukštai
- Ančiuviai, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir blenderio pagalba sutriname iki vienalytės masės. Iškepame vištienos file. Į lėkštę suplėšome salotas, pilame paruoštą padažą uždedame žiedais supjaustytus svogūnus, pomidorų gabaliukus, alyvuoges, pabarstome kietuoju sūriu. Ant salotų uždedame keptą vištienos file. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-01 02:25