Cezario salotos

Cezario salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salotos, Iceberg, 1 gūželė
  • Svogūnai, mėlynieji, 2 galvos
  • Pomidorai, 1 galva
  • Alyvuogės, 2 saujos
  • Sūris, kietasis, 4 valgomieji šaukštai
  • Vištienos filė, 4 vienetai
Padažui:
  • Majonezas, 360 mililitrų
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Padažas, Volčesterio, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Actas, baltojo vyno, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Sūris, kietasis, 2 valgomieji šaukštai
  • Ančiuviai, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:

Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir blenderio pagalba sutriname iki vienalytės masės. Iškepame vištienos file. Į lėkštę suplėšome salotas, pilame paruoštą padažą uždedame žiedais supjaustytus svogūnus, pomidorų gabaliukus, alyvuoges, pabarstome kietuoju sūriu. Ant salotų uždedame keptą vištienos file. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kotryna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agne
2015-04-01 02:25
Yra tam tikra ir labai skani, traski Romanine salota, kuri naudoja cezario salotoms. Pagal tikraji italiska recepta. Nerealiai skanios su butent situo padazu salotos. Acii