Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Čiobreliai, džiovinti
- Bazilikas, džiovintas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Batonas, riekės, 2 vienetai
- Salotos, 80 gramų
- Jogurtas, natūralus, 200 mililitrų
- Marinuota vištiena, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Batoną ar sumuštinių duoną supjaustome kubeliais ir kepiname 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Vištieną supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Salotas suplėšome.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
Jogurtą sumaišome su aliejumi, prieskoniais.
Vištieną, salotas, skrudintą duoną, pomidorus sumaišome ir apipilame padažu.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai