Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu

Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Čiobreliai, džiovinti
  • Bazilikas, džiovintas
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 2 vienetai
  • Salotos, 80 gramų
  • Jogurtas, natūralus, 200 mililitrų
  • Marinuota vištiena, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Batoną ar sumuštinių duoną supjaustome kubeliais ir kepiname 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Vištieną supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Salotas suplėšome.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
Jogurtą sumaišome su aliejumi, prieskoniais.
Vištieną, salotas, skrudintą duoną, pomidorus sumaišome ir apipilame padažu.
Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai