Charčio sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos šonkauliai, 300 gramų
- Ryžiai, 250 gramų
- Adžika, 125 gramai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 galvos
- Česnakas, 3 skiltelės
- Aliejus, kepimui, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Šonkauliukus nuplauti, nusausinti, supjaustyti po vieną kauliuką.
Gerai įkaitinti keptuvėje aliejų, apkepti iš abiejų pusių kauliukus.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti kauliukus.
Atskirai išvirti ryžius.
Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti, česnaką sutrinti. Viską gerai pakepinti ant keptuvės, sudėti adžiką, pastą ir įpilti 100ml vandens į keptuvę. Troškinti 3 minutes.
Į puodą su šonkauliais įdėti sultinio kubelį, sudėti išvirtus ryžius ir troškintas daržoves. Pasūdyti ir sudėti prieskonius pagal skonį.
Po 5 minučių nuimti nuo ugnies ir palikti pusvalandžiui.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai