Chotpotas

Chotpotas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 750 gramų
  • Juodieji pipirai, 6 vienetai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Bulvės, 750 gramų
  • Morkos, 750 gramų
  • Svogūnai, 500 gramų
  • Petražolės, smulkintos, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daina
2010-09-07 12:27
siaubo kinas.