Chotpotas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 750 gramų
- Juodieji pipirai, 6 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Bulvės, 750 gramų
- Morkos, 750 gramų
- Svogūnai, 500 gramų
- Petražolės, smulkintos, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsa kartu su prieskoniais sudedama į verdantį vandenį ir išverdama ant mažos ugnies. Morkos supjaustomos nedideliais kvadratėliais, užpilamos sultiniu ir pastatomos virti. Kai jos pusiau išverda, sudedama nuvalytos, nedidelėmis skiltelėmis supjaustytos bulvės ir smulkiai supjaustyti svogūnai. Daržovės verdamos, kol suminkštėja. Valgis turi būti kaip košė. Ant daržovių užpilama tirpinto sviesto, sudedama mėsa, viskas apibarstoma petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 12:27