Čigonų plokštainis

Čigonų plokštainis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kiaušinių tryniai, 5 vienetai
  • Krakmolas, ar miltai, 100 gramų
  • Razinos, 100 gramų
  • Migdolai, 100 gramų
  • Džiovintos slyvos, 80 gramų
  • Džiovinti obuoliai, 70 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kriaušės, džiovintos, 50 gramų
  • Apelsinai, žievelės pavirtos cukruje
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių tryniai ir visas kiaušinis su cukrumi trinamas iki baltumo. Paskui supilami miltai arba krakmolas.

  2. Džiovinti vaisiai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi šiaudeliais. Smulkiai supjaustomos cukruje virtos apelsinių žievelės. Razinos nuplaunamos ir nusausinamos. Migdolai susmulkinami.

  3. Visi vaisiai sudedami į išsuktą masę, išmaišomi ir pilami į kepimo popieriumi išklotą stačiakampio formos skardelę. Kepama apie 30 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Paduodamas nepjaustytas.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
modzik
2012-01-25 20:42

skanumynas
modzik
2012-01-25 20:42
super lbj skanus
...
2010-03-28 08:46
...
2010-03-25 21:02
nezinau abuciuotas:
:)
2010-03-17 18:25
Visai skaniai skamba o