Soti čili sriuba - troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
- Konservuotos pupelės, 400 gramų
- Pomidorų tyrė, 400 gramų
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sūris, 1 sauja
- Aitrioji paprika, 3 vienetai
- Prieskoniai, 1 saujelė
- Česnakas, 4 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.
Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.
Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.
Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai