Čilietiškas padažas

Čilietiškas padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 500 gramų
  • Svogūnai, 400 gramų
  • Paprika, 6 vienetai
  • Aitrioji paprika, 2 vienetai
  • Imbieras
  • Juodieji pipirai, 6 vienetai
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Actas, 1 stiklinė
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
sriubomanas
2010-03-16 14:46
nu gal ir nieko tik kad dauk visko reikia
Andrius
2009-02-19 14:52
įdomiai skamba receptūra, reiks išbandyt