Čilietiškas padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, 500 gramų
- Svogūnai, 400 gramų
- Paprika, 6 vienetai
- Aitrioji paprika, 2 vienetai
- Imbieras
- Juodieji pipirai, 6 vienetai
- Gvazdikėliai, 2 vienetai
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Actas, 1 stiklinė
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Pomidorai, svogūnai, ankštiniai pipirai smulkiai supjaustomi ir, pridėjus imbiero bei kitų prieskonių, 30 min. patroškinami aliejuje. Po to viskas pertrinama per sietą, įpilama acto, įberiama cukraus, cinamono, maltų raudonųjų pipirų ir druskos.
Padažas pastatomas ant mažos ugnies ir neuždengtame inde 1,5 val. verdamas, visą laiką maišant, kol sutirštėja. Sukrėstą į stiklainius ir uždengtą šį padažą galima išlaikyti gana ilgai. Jis tinka prie keptos žuvies arba mėsos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-02-19 14:52
įdomiai skamba receptūra, reiks išbandyt
2010-03-16 14:46